Ketting met Fotohanger (Lasergravure)

Artikelnummer: SKH0002
Vorige Artikel 10 van 14 Volgende
€ 29,95 (inclusief btw)

Een ketting met fotohanger van je partner, je kind, je opa of oma, jouw huisdier of wil je een mooie herinnering aan iets of iemand bij je dragen of aan iemand cadeau doen ? Het is allemaal mogelijk !

Uw heeft de keuze uit drie modellen hangers, t.w. Dogtag-, hartvormige en ronde hanger. Ieder model hanger is verkrijgbaar in 2 of 3 kleuren. 

Wilt U aan de achterzijde een extra gravering, bijvoorbeeld een tekst of datum ? Dat kan natuurlijk, de meerprijs hiervoor bedraagt € 9,95. Bij opmerking kunt U invoeren welke gravure U graag op de achterzijde wilt.

De halsketting heeft een lengte van 50 cm.

De foto mag door U aangeleverd worden d.m.v. een e-mail naar: klantenservice@sieraden-an.nl. (de meest eenvoudige manier is dat U de door U ontvangen orderbevestiging beantwoord met de foto als bijlage) of via :

 

Heeft U speciale wensen m.b.t. de foto kunt U altijd contact met ons opnemen.

Waar moet u op letten als u een foto aanlevert?

Om een mooi product te kunnen maken hebben we een foto nodig. Geen slechte foto, maar een goede natuurlijk, want hoe beter de foto, hoe beter het eindresultaat zal zijn. 

- Een veel te kleine foto van slechts een paar Kb gaat, als je deze op het scherm iets vergroot,meteen blokkerig worden. Zulke foto's zijn niet te bewerken omdat we dan blokjes bewerken en ook blokjes zullen laseren ipv lijnen. Zoek dus een grotere foto die ook duidelijk is als je hem op je scherm wat groter maakt.

- Als we een foto bewerken hebben we licht en donker nodig. Alle donkere delen worden gelaserd en alle lichte/ witte delen niet of nauwelijks. Een foto die over- of onderbelicht is kunnen we niet bewerken. Zorg dus dat de foto mooi egaal is en niet deels of helemaal over- of onderbelicht is. 

Mocht de foto onverhoops niet geschikt zijn dan nemen wij contact met U op. Het is daarom belangrijk dat U uw emailadres en/of telefoonnummer correct invult.

 

© 2020 - 2022 Sieraden-An | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel