Verzending


Sieraden-An rekent bij elke bestelling  vanaf € 4,25  tot € 5.95 verzendkosten binnen Nederland. Vanaf  €50,-- zijn de verzendkosten binnen Nederland gratis.

Wanneer de producten op voorraad zijn zal uw bestelling binnen 3 werkdagen verzonden worden. Wanneer niet voorradig staat bij betreffend artikel de levertijd vermeld.

Retour

Is een product van onze website niet naar verwachting vinden wij dit uiteraard jammer. Natuurlijk bent u in de mogelijkheid om binnen 14 dagen na levering dit product naar ons in de originele staat terug te sturen. 

Wij adviseren U een retour met tracktrace-code te verzenden zodat U altijd een bewijs hebt van verzending.

Producten welke onderhevig zijn aan wettelijke hygiene-voorschriften (zoals b.v. oorsieraden) kunnen alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden.

"U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@sieraden-an.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is."

Uitgezonderd van het recht van retour zijn volgens uw specificaties vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van uw individuele keuze of beslissing, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn.

 

Retouradres:

Sieraden-An

Bas Paauwestraat 60

3077 MP  Rotterdam

© 2020 - 2021 Sieraden-An | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel