Wat is Lasergraveren en wat zijn de voordelen ?

Lasergravure is een moderne graveermethode waarbij het materiaal met een laserstraal bewerkt wordt. Zelfs de kleinste details worden met een lasergravure haarscherp afgebeeld. 

De voordelen van Lasergraveren zijn:

  • Het is permanent. De gravering op het sieraad vervaagt niet.

  • Het is uiterst precies. De laserstraal kan letters in verschillende lettertypes, cijfers en/of vormen haarscherp in het materiaal graveren.

  • Het is duurzaam. Het is milieuvriendelijker omdat er bijvoorbeeld geen inkt en/of chemische materialen nodig zijn voor het graveren van het sieraad.

Naast ons huidige aanbod streven we er naar de collectie z.s.m. uit te breiden met andere producten op het gebied van lasergraveren, dus neem regelmatig een kijkje en laat je verrassen !

Gepersonaliseerde sieraden zijn de trend van nu en vind je bij Sieraden-An. Deze sieraden kunnen gegraveerd worden met een naam, datum, woord, of zelfs d.m.v. sublimatie met een Foto. Dat zorgt voor een erg persoonlijke en unieke touch.

Welk gepersonaliseerd sieraad kies jij?

Of je nu kiest voor een gepersonaliseerde ketting, armband, ring; je krijgt altijd een bijzonder gepersonaliseerd sieraad. Welke gravure of foto laat je door ons op het sieraad zetten? Die van jezelf? Van je vriend of beste vriendin? Van je moeder of vader? Laat het ons weten en wij zorgen voor je gepersonaliseerde sieraad.

 

 

 

© 2020 - 2022 Sieraden-An | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel